Wassen en polijsten met 1 machine!

Wassen en polijsten met slechts 1 machine!

Glanzend bestek zonder handmatig polijsten
HOBART introduceert ‘s werelds eerste frontlader met een ingebouwde PREMIUM CUTLERY functie die handmatig polijsten overbodig maakt. Dankzij deze technologische top-innovatie besparen horecaondernemers tijd en personeel in de keuken wat handig is in tijden van hoge exploitatiekosten en een personeelstekort in de horeca. De nieuwste generatie biedt nog meer innovatieve functies en is nu verkrijgbaar.

Het polijsten van bestek neemt veel tijd in beslag. Polijstmachines bieden een oplossing maar zijn prijzig.
HOBART heeft daarom zijn FX en FP frontladers verbeterd en afwassen en polijsten samengebracht. 

Met een verwijderbaar en roterend bestekrek voorkomen we waterafscherming door een permanente schudactie. Dit zorgt voor hygiënisch, vlekvrij bestek.” De optionele functie is flexibel te gebruiken: bestekrek eruit – bordenrek erin. 

 

Restauranteigenaars besparen daardoor niet alleen kostbare ruimte, maar ook tijd en dus ook personeelskosten. Een ander voordeel is dat het bestek meteen klaar is voor gebruik en het personeel zich ook kan concentreren op de klant tijdens drukke momenten. De automatische selectie van bestekprogramma’s zorgt voor eenvoudige bediening.

ALLES-IN-ÉÉN: innovatieve functies gecombineerd in één machine. Na de lancering van het innovatieve TOP-DRY droogsysteem, dat het handmatig polijsten van glazen overbodig maakte, helpt HOBART opnieuw om het werk voor de horeca aanzienlijk te vereenvoudigen met de nieuwe CUTLERY PREMIUM functie.

Andere beschikbare inovaties in deze generatie

  • zelfreinigend wassysteem
  • clip-in systeem
  • visiotronic-touch bediening
  • top-drogen
  • vapostop²
  • hobart smartconnect app

 

Nog vragen? Of overtuigd om deze vaatwassers of eventueel andere noden te bespreken?

bel ons 0474 06 74 74 !

Uw beste resultaten daar zorgen wij voor!